Skriv ut
 
Se våre butikker her
 
 
Managed by Steen&Strøm

Gavekort

 
Elektroniske gavekort er den perfekte gave – mottaker får akkurat det de ønsker seg!
 

Vårt sentergavekort er den perfekte gave som gir mottaker anledning til å kjøpe akkurat hva de ønsker seg. Kortet kan lades med valgfritt beløp fra 100 kr til 5 000 kr. Mottaker kan selv velge hvor kortet skal brukes, kortet kan benyttes i de aller fleste butikkene på senteret*, samt på flere populære kjøpesentre i hele Norge. Her kan mottaker velge å handle i butikker innen mat, mote, sport, teknikk, skjønnhet og interiør. Valgene og mulighetene er uendelige!

Totalbeløpet kan deles opp og man kan handle i flere butikker med samme kort. Saldo på kortet kan man lese av i de fleste betalingsterminaler på sentrene, på gavekortautomater der de har det, eller på www.sentergavekort.no

Elektroniske gavekort er det samme som kontanter og mistet kort refunderes ikke. Kortet kan ikke innløses i kontanter, hverken helt eller delvis. Kortet har en varighet på 3 år.

Det koster 10 kr å kjøpe et elektronisk gavekort. Omslag med plass til personlig hilsen og konvolutt følger med hvert kort. Ønsker man en mer eksklusiv innpakning kan man få kjøpt flotte gavekortesker som koster 15 kr i tillegg til ordinært gebyr.

Se her for en oversikt over sentrene som gavekortet kan brukes på.

*Gavekortet kan ikke brukes på Bolia.com Vi tar forbehold om at noen butikker kan tre inn og ut av ordningen.
Kjøp av gavekort
 • Gavekort får du kjøpt i gavekortautomat i 2. et. ved G-sport og i 1.etg inng. Påfugl, og på senterkontert mellom 12-16. Maks beløp for oppladning av gavekort er 5 000 kr

  VIA INTERNETT
   
 • Nå kan du også kjøpe gavekort i vår webshop. Der har du mulighet til å laste inn egne bilder og gjøre gavekortet helt personlig. Kortet blir sendt til ønsket adresse per post – enkelt og greit!
     

 • FOR BEDRIFTER
   
 • Bedrifter som ønsker å kjøpe flere gavekort, bes henvende seg til Senterkontoret for mer info:
 • på e-post: gulskogen@steenstrom.com


Betalingsform

Ved kjøp av gavekort aksepteres bankkort og kredittkort som betalingsmiddel (ikke American Express/Diners Club og ikke kontanter).  Bedrifter kan ta kontakt med senteret for fakturering.

 

 

 


Klikk her for å få svar på ofte
stilte spørsmål om gavekort

Kanskje du vil sende et kort til venner og familie? Eller vil du gi gavekort i gave til dine ansatte? 
 
Les mer om mulighetene eller kjøp personlig gavekort her:

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

       

Bli en Gulskogen venn!
Parkering og tilgjengelighet
Personal shopper
Leie standplass på Gulskogen?
 
GULSKOGEN GULDLISTEN 35, 3048 DRAMMEN Tel +47 32 21 19 50 gulskogen@steenstrom.com