Skriv ut
 
Se våre butikker her
 
 
Bilde venstre hjørne
 
 

Gode valg du finner på Gulskogen!

Det finnes en rekke gode valg du kan gjøre på Gulskogen, her finner du et lite utvalg av de gode valg våre butikker anbefaler deg.

Les mer >>

Alle kan bidra! Her er noen av tiltakene vi gjør på Gulskogen.

Vi har økt miljøfokus på Gulskogen, og vi mener absolutt vi kan bidra!

Les mer >>

På Gulskogen er det lettere å gjøre et godt valg!

Vi samarbeider med alle de store merkeordningene for å sikre at det vi gjør er til det beste for miljø og mennesker. - Og selvfølgelig for å kunne gi deg som forbruker riktig informasjon og muligheter til å gjøre et godt valg.

Les mer >>

Hva er Godt Valg?

Godt valg er en opplysningskampanje som skal bidra til økt fokus på miljøvennlig og etisk riktig handel. I kampanje perioden vil det foregå flere aktiviteter på Gulskogen.

Les mer >>

Gulskogen viser vei til miljøbevisst handel

Nå skal det bli lettere for deg å velge miljøvennlig når du handler. Med kampanjen Godt Valg vil vi hjelpe besøkende på senteret med å finne frem til de miljømessig og etisk beste produktene blant alt fra dagligvarer til mote.

Les mer >>

SPILL: Kan du redde regnskogen?

Dra ut i regnskogen med Sam Leren og rydd opp skolemelkskartonger etter miljøsvina. På veien må du også kjempe mot regnskogens mange fiender. KJEMPEGØY spill for barn i alle aldre!

Les mer >>

Samfunnsansvar i fokus!

Senteret er en betydelig samfunnsaktør i vårt lokalområde. Vi mener dette gir oss den aller beste forutsetning for å påvirke både miljøet og samfunnet rundt oss i en positiv retning.

Les mer >>

 

Gode tips i hverdagen
Inspirasjonsfondet
Bli en Gulskogen venn!
Parkering og tilgjengelighet
Personal shopper
Leie standplass på Gulskogen?
 
GULSKOGEN GULDLISTEN 35, 3048 DRAMMEN Tel +47 32 21 19 50 gulskogen@steenstrom.com